Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Exatlon Hungary: Dóri úgy fogott padlót, hogy rossz nézni, míg valakinek visszataszítónak nevezte

Dorottya továbbra sem nagy kedvenc a nézők körében, de a legutóbbi játéknapon senkit sem utasított rendre, és hozta a kötelezőt, miközben egyik alkalommal csúnyán padlót fogott.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Dorottya továbbra sem nagy kedvenc a nézők körében, de a legutóbbi játéknapon senkit sem utasított rendre, és hozta a kötelezőt, miközben egyik alkalommal csúnyán padlót fogott.

Az jól megfigyelhető, hogy a nézők egy része kinézte magának Dorottyát, aki a stílusával nem egyszer húzta ki a gyufát. Saját maga ismerte el, hogy ő ilyen, és tudta, hogy mindez előbb vagy utóbb ki fog bukni. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Dóri igyekszik ezen dolgozni, hogy ne olyan stílusban szóljon hozzá a társaihoz, ami átlép egy határt, bár amikor nem jönnek neki össze a dolgok, kicsit olyan, mintha más dimenzióba kerülne. Talán túlságosan is akarja ezt, és nem bír veszíteni.

Curtis és szerelme egy nem mindennapi képpel köszönt be

A legutóbbi játéknapon nagyot csattant, amiből akár súlyos sérülés is lehetett volna. Szerencsére nem lett belőle komoly gond, de lassan már mindenkit ápolni kellett a kihívók közül, noha alig telt el két hét a versenyből.

Itt például Dóri ujját kellett bekötnie a csapatorvosnak, akinek talán több munkája van a vártnál. Dani például napokon át inaktív volt, majd visszatért és nyert. Ez sokaknak nem tetszett, és valaki szimulálással vádolta meg.

„Nem szimpi ez a Dorottya. Mindig úgy liheg, mint egy kutya. És még ahogy beszél a hideg kiráz” – írta az egyik kommentelő. „Ez a Dorottya csak számomra visszataszító? A kihívóknál három jó játékos van: Anna, Bálint és Dani. A másik négy csak alibizik.” – folytatta egy másik.

„Dorottya megint elkezdett valamit de nem lehetett érteni mit akar mondani”.

Összeomlott egy gát Kenyában, legkevesebb 45 ember életét vesztette

A heves esőzések nyomán összeomlott egy gát, legkevesebb 45 ember életét követelte a tragédia.