Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Drámai képsorok, ahogy az Exatlon Hungary győztes bajnoka összeomlik

Franciska nemcsak az egyik legjobb és legerősebb játékos, hanem az egyik legnagyobb szívvel rendelkező sportoló is.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Franciska nemcsak az egyik legjobb és legerősebb játékos, hanem az egyik legnagyobb szívvel rendelkező sportoló is.

Nem kezdődött egyszerűen számára az Exatlon Hungary harmadik évada, amiben már ő is lehetőséget kapott. Rögtön elsírta magát, mert túl nagy nyomást helyezett magára, majd feljebb kapcsolt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nélküle a bajnokok valószínűleg szinte sehol nem lennének, annyira nagy benne a tűz, ami mindenkire jó hatással van. Igaz, így sem láthatták még a villát, továbbra is a faházban kell lakniuk a gyenge teljesítményük miatt.

Ráadásul legutóbb nekik kellett párbajozniuk emiatt, ami szívszorító volt. Ez a társaság sokkal összetartóbbnak tűnik, mint a kihívóknál, ahol messze nem látni ezt, többek között a lányoknál sem.

Exatlon Hungary: van, aki szerint Dani kamuzott a csuklósérülésével, többen nekiestek

Gabi végül távozott, aki Franciskával küzdött meg, és a cselgáncsbajnok nem sok esélyt adott neki. Érzelmileg teljesen padlóra került, hogy a saját csapattársát kellett kiejtenie, és azonnal összeomlott a győzelme után.

Nem tudott őszintén örülni, és a társaktól eleinte a gratulációt sem fogadta el, hiszen az egyik szeretett csapattársa „miatta” ült repülőre. Egymás karjaiban sírtak, az egyik legérzelmesebb jelenete volt ez a műsor történetének.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.