Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Exatlon Hungary: megható szavak az első bajnoki kiesőtől

Szabó Gabriella volt az első, akinek távoznia kellett a bajnokok közül, aminek egy ideje voltak is előjelei.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Szabó Gabriella volt az első, akinek távoznia kellett a bajnokok közül, aminek egy ideje voltak is előjelei.

Gabriella tempójával nem volt különösebb gond, de a dobásai nagyon nem működtek, és emiatt sokáig még csak pontot sem szerzett a csapatának a kihívók ellen. Ezek után nem okozhatott meglepetést, hogy az ő neve mellé került a leggyengébb statisztika. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Végül párbajoznia kellett, és Franciskával nézett szembe, aki nem sok esélyt adott neki. Gabi csalódott volt, de nagyon hálás azért, hogy ezekben a hetekben ott lehetett a csapattársaival, akiktől érzelmes módon köszönt el.

„Nem sok mindent lehet tanítani ennek a hét fiatalnak, mert nagyon rendben vannak. Olyan értékrenddel rendelkezik minden bajnoktársam, hogy néha-néha kisegérnek éreztem magam, hogy milyen múlt van mögöttük a magánéletben, a sportmúltjukban, a hozzáállásukban, és emellett tényleg milyen jó emberek.”

„Én tényleg, amikor felszálltam a repülőre, hátrahagytam minden érmemet, minden sportmúltamat, mert tudtam, hogy itt ez semmit nem fog érni, de nem gondoltam, hogy valóban egy ilyen tökéletes társaságba érkezem.”

„Én csak kaptam a versenytől, lehetőséget kaptam, hogy itt lehetek, és bár már én is elejtettem pár krokodilkönnyet a pálya végén, de nagyon-nagyon örülök minden percnek, amit itt tölthettem, és nincs hiányérzetem, hogy ma haza kell menni.”

Exatlon Hungary: van, aki szerint Dani kamuzott a csuklósérülésével, többen nekiestek

„És külön örülök, hogy Francival vívhattam a párbajt, mert szerintem mutatja, hogy amekkora az akaratereje, akkora a szíve is.” – fejezte be.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.