Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,13 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
456,03 Ft
Bitcoin
57,903 $

Anglia egyik legnagyobb világsztárja és Messi barátja távozhat a PSG kedvéért

Lehetséges, hogy hamarosan Sergio Agüero is új karriert fog nyitni az életében, és Párizs felé veszi az irányt, ami azt jelentené, hogy hosszú idő után elhagyja a Premier League-t.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lehetséges, hogy hamarosan Sergio Agüero is új karriert fog nyitni az életében, és Párizs felé veszi az irányt, ami azt jelentené, hogy hosszú idő után elhagyja a Premier League-t.

Nem sok dél-amerikai játékos tudta megvetni a lábát az angol bajnokságban, de Agüero sikerrel tette ezt meg, és több bajnoki címet is gyűjtött. Ami igazán hiányzik számára a listáról, az a Bajnokok Ligája-győzelem a Manchester Cityvel. Soron kívül Ismét problémássá válhat a ferihegyi reptérre történő kijutás

Már tíz éve van Angliában az Atletico Madrid egykori nagy reménysége és sztárja. Akkor senki sem merte volna azt mondani, hogy 2021-ben is a Cityt fogja erősíteni, de lehetséges, hogy most eljött az idő a távozásra.

A 32 éves csatár még mindig az egyik legjobb, de a sérülései rányomták a bélyegüket a formájára, és a hírek szerint a vezetőség sem ragaszkodik hozzá. Hamarosan lejár a kontraktusa, ami azt is jelentheti, hogy ingyen távozhat.

A goal.com is beszámolt a Canal+ jelentéséről, miszerint a PSG új edzője, Mauricio Pochettino nagyon szeretné az argentin csatárt, aki nem mellesleg Lionel Messi egyik legjobb barátja, és szívesen játszanának együtt, a válogatotton kívül is.

A Barcelona az MLS-szel próbálja Messit maradásra bírni

Neymar és Mbappe jelenlétével egy brutálisan erős csatársor állhatna össze, ha Aguero megérkezik. Ehhez azonban a brazilt és a franciát is meg kellene tartania a PSG-nek, ami a fiatal szélső esetében nem lesz könnyű, aki állítólag eldöntötte, hogy a szezon végén a Real Madridhoz megy.