Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Kegyetlen pofonokat kap Amerika a koronavírustól

Egészen nagy pofonokat kell állnia az Egyesült Államoknak, ahol a mutáns vírus még nagyobb problémát okozhat, és ez a számokban is visszaköszön.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egészen nagy pofonokat kell állnia az Egyesült Államoknak, ahol a mutáns vírus még nagyobb problémát okozhat, és ez a számokban is visszaköszön.

Amerika ismét felhívta magára a figyelmet, és immáron nemcsak a koronavírussal. A halálos áldozattal járt tüntetés és rendbontás Washingtonban több emberben is újabb kérdéseket vetett fel a demokráciával kapcsolatban. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Emellett az oltásokra vonatkozó ígéretek sem teljesültek, hiszen sokkal kevesebb vakcinát adtak be és tettek elérhetővé, mint azt korábban mondták. A vírus pedig egyre csak terjed és a legutóbbi 24 órában több mint 4 000 halálos áldozatot rögzítettek.

A helyzet súlyos, és az még súlyosabbé kezd válni a kórházi telítettségekkel. Jól mutatja mindezt a CNN adatai is, melyek szerint január 5. óta több mint 131 000 covid-beteget ápolnak a különböző kórházakban országszerte.

Január 5-én ez a szám 131 215 volt, majd jött a következő rekord 6-án 132 464 emberrel. 24 órával később sem volt sokkal jobb a helyzet, miután a CNN a CTP adataira hivatkozva 132 370 olyan emberről számolt be, akik kórházi kezelésre szorulnak.

Igazi örömhírre virradhattunk a Pfizer vakcinája kapcsán

Már január 3-án sem volt ideális a helyzet, de akkor még „csak” 125 562 kórházi betegről jelentettek. Egy nappal ezután kúszott fel ez a szám 128 206-ra, és azóta stabilan 130 000 felett van az egészségügyi intézményben fekvő koronavírus-betegek statisztikája.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.