Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
68,199 $

Többszöri autólopás miatt bűnhődhet egy 15 éves fiú

Az autótolvaj tavaly novemberben több nyitva hagyott gépjárművet is eltulajdonított Faddon, most azonban felelnie kell tetteiért a bíróság előtt.

...svg content...Dunaharaszti, 2013. február 6. Rendõrök állnak 2013. február 6-án Dunaharasztiban egy személyautó mögött, amelyet hosszasan üldöztek. Az autó vezetõje a még mozgó jármûbõl elmenekült, miután a rendõrök megállították. A 26 éves bûntett elõéletû férfi Fehérgyarmat környékén éppen a harmadik lopott autóval karambolozott, amikor arra utazók megálltak segítséget nyújtani. Az autótolvaj beugrott a segítséget felkínálók jármûvébe, és elhajtott a negyedik lopott autóval. A rendõrök Alsónémediben közúti ellenõrzésen igazoltatni akarták a férfit, de õ továbbhajtott; Dunaharasztiban sikerült megállítani. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az autótolvaj tavaly novemberben több nyitva hagyott gépjárművet is eltulajdonított Faddon, most azonban felelnie kell tetteiért a bíróság előtt.

2020. október 24-én egy faddi férfi ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, aki ellopta a családja tulajdonában lévő autót. A személygépkocsit később egy szekszárdi út szélén találták meg a rendőrök. Soron kívül Budapest összes rohamkocsiját riasztották egy súlyos balesethez

Néhány nap múlva a Tolnai Rendőrőrsre ismét befutott egy bejelentés, miszerint ellopták egy faddi férfi autóját, amiben benne hagyták az indítókulcsot. A tolnai egyenruhásoknak ezúttal sikerült beazonosítaniuk az elkövetőt, a 15 éves faddi nevelőotthonban élő fiút, akit elfogtak, és gyanúsítottként hallgattak ki a kapitányságon – olvasható az Infostart.hu riportjában.

A fiú elismerte, hogy ellopta az autókat, elmondása szerint csupán barátnőjével szeretett volna kocsikázni. A kihallgatás után, november elsején Tolnán egy nyitva hagyott autót közelített meg ugyanebből a célból. A rendőrök még azelőtt tetten érték az autótolvajt, hogy beülhetett volna a járműbe.

Mindez nem állította meg a fiút abban, hogy újabb bűncselekményt kövessen el, január 3-án a késő esti órákban hajtott el szintén egy nyitva felejtett autóval, amit két nappal később, január 5-én találtak meg egy Pálfára vezető úton. Az eset miatt ismét elővették a gyanúsítottat, aki megerősítette a tiszteknek, hogy ő vitte el a személygépjárművet.

Dobrev Klára szerint nagyon rossz úton halad előre Magyar Péter

A DK vezetője szerint az, amit jelenleg Magyar Péter csinál, hasonló ahhoz, mint amit Márki-Zay Pétertől láthattunk, mely a baloldal totális bukásához vezetett.