Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Nejlonzacskót kötött párja fejére egy dávodi nő, a férfi néhány perc múlva megfulladt

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség elfogadta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség súlyosbítási kérelmét annak az 50 éves nőnek az ügyében, aki szándékosan, emberölés céljából megfojtotta védekezésre képtelen párját.

Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség elfogadta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség súlyosbítási kérelmét annak az 50 éves nőnek az ügyében, aki szándékosan, emberölés céljából megfojtotta védekezésre képtelen párját.

A középkorú nő és a sértett élettársak voltak, és dávodi házukban élték mindennapjaikat, amit közösen béreltek – írta az Index.hu hírportál. A viszonyuk az idő előrehaladtával megromlott, és azt szerették volna elérni, hogy a másikuk hagyja el a házat. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Egyszer heves vitatkozásba kezdtek, aminek verekedés lett a vége. A férfinak súlyos ízületi és izomfájdalmai lettek, ezért a nőnek felírt gyógyszerekből bevett néhányat, ezekről azonban nem tudta, hogy nyugtatók.

Ezután a férfi elájult és elaludt; ekkor futott át a nő agyán, hogy ha partnerét megölné, akkor ő maradhatna nyugodtan a házban, ezért egy nejlonzacskót kötött párja fejére, aki így nem jutott levegőhöz, és néhány percen belül életét vesztette.

A nő a holttestet eltemette a kertben, azonban tettét nem tudta sokáig rejtegetni, mivel a férfit a rokonain és munkatársain kívül a helyi rendőrség is intenzíven kereste, így inkább bevallotta, hogy meggyilkolta őt.

A nőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték első fokon, a másodfokú eljárást a Szegedi Ítélőtábla fogja lebonyolítani.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.