Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Hamarosan dönthet a kormány a korlátozások fenntartásáról

Mivel a mostani kijárási korlátozások január 11-ig érvényesek, ezért a fenntartásáról a napokban kellene döntenie a kormánynak.

Budapest, 2020. december 15. Orbán Viktor miniszterelnök, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j-b) az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. december 15-én. MTI/Bruzák Noémi
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Mivel a mostani kijárási korlátozások január 11-ig érvényesek, ezért a fenntartásáról a napokban kellene döntenie a kormánynak.

A Portfolio.hu értesülései szerint a december 10-én közzétett rendeletben rögzített szabályok alapján még egy hétig tartanak a jelenlegi korlátozások, amelyeken csak szentestén enyhítettek a döntéshozók. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Egyelőre nem tudni, milyen lépéseken gondolkodhat a kormány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma az ATV megkeresésére azt válaszolta, hogy a járványhelyzet függvényében az iskolai tanításról is dönthetnek.

Ha maradnak az intézkedések, akkor nem fognak változtatni a középiskolások digitális tanrendjén, valamint az üzletek korábbi zárásán és a gyülekezési tilalmakon sem. Bár az elmúlt napokban kevés fertőzöttet regisztráltak az egészségügyi hatóságok, a koronavírus áldozatainak száma továbbra is stagnál, ezért mindezek nem indokolnák a feloldásokat.

Az operatív törzs és Orbán Viktor miniszterelnök a legfrissebb járványügyi adatokat pozitívnak minősítették, szerintük ugyanis javulófélben van a helyzet Magyarországon; Európai és nemzetközi viszonylatban ezzel szemben nem tapasztalhattunk enyhítéseket, a harmadik hullámtól tartva egyre több ország került teljes zárlat alá.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.