Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,89 Ft
Euró
387,70 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
61,119 $

Ettől is olyan kisimult Gáspár Laci arca: meglepő?

A neves énekes is tudja, hogy az idő vasfoga szép lassan rajta is elkezdi éreztetni a hatását, de tenni akar ez ellen.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A neves énekes is tudja, hogy az idő vasfoga szép lassan rajta is elkezdi éreztetni a hatását, de tenni akar ez ellen.

Mióta megismerhette a közönség Lacit, elég nagy változásokon ment keresztül. Egyrészt megtalálta a boldogságot és apuka lett, miközben a testére is egyre inkább oda kezedet figyelni. Sok kilótól vált meg, és nagyon látványos izmokat növesztett magára. Soron kívül Szentkirályi: „Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra”

Ez termesztésen az esztendeje megváltoztatásával is járt, és azóta sokkal jobban érezheti magát a bőrében. A divat világa is magával ragadta, nemcsak a sportautók szeretete.

Az idei év első szenzációja: Lotfi Begi x Gáspár Laci feat. Majka – Hurrikán

Nyilván a lényegesen jobb anyagi helyzete is segített ebben, mert már régóta az igazán drága ruhákat is megengedheti magának. Nemcsak erre és az egészségére figyel, hanem arra is, hogy milyen arccal mutatkozik.

Krasznai Zsolt egy igen nagy név a szakmában, sok ismert ember látogathatott el hozza az évek alatt és Lacival is remek kapcsolatot ápol. A szakember garancia arra, hogy valakiből a maximumot hozza ki, és természetesebb módon.

Az ENSZ közgyűlése Palesztina tagfelvételére szólította fel a Biztonsági Tanácsot

Az ENSZ Közgyűlése pénteken megerősítette Palesztina jogait a szervezeten belül, s felszólította a BT-t, hogy vegyék fel tagnak.