Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Tragédia: hét gyerek is meghalt egy horrorisztikus autóbalesetben

2021 eddigi egyik legtragikusabb története ez, aminek hét gyermekáldozata is van, akiket már soha nem láthatnak a családtagok.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

2021 eddigi egyik legtragikusabb története ez, aminek hét gyermekáldozata is van, akiket már soha nem láthatnak a családtagok.

A New York Post beszámolója szerint a tragikus baleset Kaliforniában történt egy vidéki autópályán. A szörnyű balesetben összesen kilenc ember halt meg, köztük hét gyerekkel – közölték a tragikus híreket a tisztviselők. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A frontális ütközés este 8 óra körül következett be, újév napján a 33-as országúton, Bakersfieldtől északra körülbelül 90 percre, amikor egy 2013-as Dodge vezetője láthatóan letért az útról – mondta Rory Marks tiszt a Los Angeles Times kérdésére.

A 28 éves férfi, aki az autót vezette, ezt követően túlkorrigálta magát, majd bekövetkezett a hatalmas ütközés a másik járművel, ami hét gyereket és egy felnőttet szállított. A becsapódás olyan erővel bírt, hogy lángra robbantotta az összeroncsolódott Fordot.

Több tucat ember életét vesztette egy tragikus buszbalesetben

Az összes áldozatot a helyszínen halottnak nyilvánították. Kiderült, hogy egyelőre nincsenek más tanúk, kivéve azokat az embereket, akik a baleset miatt félreálltak. A rendőrség a nyomozás miatt segítséget kér, hogy bárki, aki információval tud szolgálni, az jelentkezzen.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.