Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Így bokszol Rácz Jenő, aki egész erős jobbosokat és balosokat visz be

Úgy tűnik, Rácz Jenő komolyan gondolja a fogadalmát, és folytatja a keményebb edzéseket, ráadásul az egyik ismert barátjával.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, Rácz Jenő komolyan gondolja a fogadalmát, és folytatja a keményebb edzéseket, ráadásul az egyik ismert barátjával.

Őrülten vágyunk már arra, hogy visszatérjünk a konditerembe, és visszakapjuk a régi életünket, de valószínűleg Ti is így vagytok ezzel. Sokunknak hiányzik az állandó testmozgás, ami most csak korlátozott mértékben érhető el. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egyrészt odakint nagyon hideg van, másrészt nem mindenki szeret futni. A konditerem mindig kényelmesebb és sokan ahhoz szokhattunk hozzá. A koronavírus miatt azonban a többség számára ez a lehetőség nem adott.

Rácz Jenő, a neves chef szerencsésebb és bokszedzéseket is végezhet. Korábban már láthattuk, hogy a Michelin-csillagos szakember valami másba fogott bele, és nemcsak szimpla edzéseket végez a koronavírus idején.

Sokat hagyott ki, de most újra itt van és mindent belead, hogy a lehető legjobb formába kerüljön. A fölösleg hamar leadható a boksszal, mely kitűnő kardiós edzést is jelent, ráadásul a reflexeink szintén fejlődnek.

Kiderült, milyen különleges ajándékot kapott karácsonyra Rácz Jenő

Nagy barátja, Kabát Péter is ott volt Jenővel a teremben. A Nyerő Párosból már ismerhetik egymást, és remek kapcsolatot ápolnak egymással. Peti a hivatalos Instagram oldalán keresztül két videót is megosztott a barátjáról bokszolás közben, amiket ezen a linken érhettek el, amíg azok el nem tűnnek.