Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Kirúgtak egy nővért, amiért egy koronavírus-fertőzöttel szexelt a kórház vécéjében

Az ápolónőt azonnali hatállyal menesztették a klinikáról, amiért levette a védőfelszerelését annak érdekében, hogy koronavírus-pozitív alkalmi partnerével együtt áldozzanak a szerelem oltárán a meghitt toalettfülkében.

Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ápolónőt azonnali hatállyal menesztették a klinikáról, amiért levette a védőfelszerelését annak érdekében, hogy koronavírus-pozitív alkalmi partnerével együtt áldozzanak a szerelem oltárán a meghitt toalettfülkében.

Az egészen bizarr eset Indonézia fővárosában, Jakartában történt. Az incidens akkor derült ki, amikor kiszivárgott a nővér és az egyik beteg közti WhatsApp-beszélgetés, amelyben többek között különböző síkosítókról és egymás nemi szerveiről társalogtak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A képernyőképek megjelentek a közösségi média különböző platformjain, a párnak pedig magyarázkodnia kellett, és be is vallották, hogy egyszer találkoztak a jakartai Wisma Atlet nevű karanténintézetben, ami jelenleg Covid-részlegként üzemel – írta a The Sun napilap.

A páciens az aktus előtt meg is osztotta a nagyérdeművel a világhálón, amint a nővér szétdobálta a ruháit a padlón, még mielőtt egymásnak estek volna a vécében. Arh Herwin alezredes, az indonéz hadsereg regionális vezetője elmondta, a pár mindkét tagját letartóztatták:

„Az esetet a jakartai központi rendőrség vizsgálja. Az egészségügyi dolgozót szemtanúként hallgattuk ki azért, hogy minél több információt megtudhassunk tőle. Mindeközben a férfi páciens továbbra is izolációban maradt a Covid-osztályon. Mivel a nővér is érintkezett a fertőzöttel, ezért kötelező karanténba kell vonulnia.”

A hatóságok letesztelték mindkettejüket, és kiderült, hogy míg a Covid-páciens továbbra is pozitív volt, addig az ápolónőnél nem mutatták ki a koronavírus kórokozójának nyomait. A kórház felfüggesztette a nővér munkaviszonyát, így az erotikus kaland után más állás után kell majd néznie.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.