Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kiderült, milyen különleges ajándékot kapott karácsonyra Rácz Jenő

Gyuricza Dóri is kitett magáért és egy igen komoly ajándékot kapott a menyasszonyától, ugyanakkor még várniuk kell.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Gyuricza Dóri is kitett magáért és egy igen komoly ajándékot kapott a menyasszonyától, ugyanakkor még várniuk kell.

A Nyerő Páros óta különösen nagy az érdeklődés Jenő és Dóri kapcsolata iránt. Sokan megkedvelték őket az RTL Klub műsorában, amit nem mellesleg hatalmas fölénnyel nyertek meg Dér Heniék előtt, aki nemrég üzent az utálóinak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Jenőék messze nem voltak annyira megosztóak, mint Heniék, és részben ennek is volt köszönhető az, hogy a Jenő-Dóri duó könnyedén nyerte meg a finálét ellenük. Azóta Dóriból menyasszony lett, és egyre közelebb kerülhetnek a családalapításhoz.

Először nyilván esküvőjük lesz, bár arra is várniuk kell a koronavírus miatt. Sok a kérdőjel, de az nem lehet kérdés, hogy a nagy duó mennyire imádja, szereti és óvja egymást. Még mindig jó érzéssel tölt el bennünket, ha rájuk nézünk.

A karácsonyt is közösen töltötték, és kiderült, hogy Dóri egy nagy és szép ajándékot kapott. Jenő egy világhíres márkától vásárolt a kedvesének, de azt nem tudhattuk, hogy ő mit kapott a szerelmétől szentteste.

Rácz Jenő és szerelme, Dóri maximumra húzták a cukiság faktort

Dóri a hivatalos Instagram oldalán keresztül ezt is elárulta, ami több mint különleges, különösen a Michelin-csillagos chef számára.„Svédországban van egy három csillagos étterem, ahova mindig is el akart menni, és oda fizettem be magunkat egy közös vacsira. Egy évig érvényes, remélem, eljutunk.”