Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Szivar formájú UFO-t kaptak lencsevégre Kaliforniában?

Furcsa felvételt hoztak nyilvánosságra a közösségi médiában, melyen az látható, ahogyan egy „szivar formájú” beazonosítatlan repülő tárgy repked Kalifornia déli része felett

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Furcsa felvételt hoztak nyilvánosságra a közösségi médiában, melyen az látható, ahogyan egy „szivar formájú” beazonosítatlan repülő tárgy repked Kalifornia déli része felett – írja a Daily Star.

Az Orange megye környékén megörökített felvételen is látható, ahogyan különböző fémjelenségek tarkítják az eget, és egy nagyon rejtélyes formájú UFO jelent meg az égen. A december 23-án készült felvétel még karácsonykor került fel a YouTube-ra, és a kommentek nem is maradtak el. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Többen hálásak voltak, és karácsonyi ajándékként fogadták a felvételeket, míg más azzal viccelődött, hogy csak a Mikulást sikerült megörökíteni, ahogy járja a Földet. Mint ahogyan az ebben az esetben mindig lenni szokott, többen meglehetősen szkeptikusak voltak a felvételekkel:

„Tényleg senkinél nem volt telefon, hogy ezt levideózza. 20 millió telefon van a megyében, és egyetlen képkockát sikerült egy fénycsóváról készíteni. Én is űrlényeket akarok, de ugyan már, ilyenekkel ne szúrjátok ki a szemem”

írja egy kommentelő

Egy másik felhasználó kommentjében pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a fénykép készítőjének a villanykörtéje lehet, amely olyan furcsa módon tükröződött vissza. Mint írja, 3-5 különböző árnyéka van minden egyes fénycsóvának, ezért nem biztos, hogy UFO-jelenségről van szó.

Mint az alábbi videóban látható, a horizontálisan fekvő fények meglehetősen mozdulatlanok a felvétel alatt, de a háttérben látszódó árnyékok a fenti kommentelő szerint mindenképpen arra utalnak, hogy ez olyan, mintha valaki az ablakát vette volna fel, melyen az asztali lámpa visszatükröződik.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.