Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,75 Ft
Euró
397,14 Ft
Font
477,24 Ft
Bitcoin
63,828 $

Jövőre bárki utánanézhet az ügynökjelentéseknek online

2021 az ügynöki akták szempontjából rendkívüli év lehet, hiszen jövő évtől kezdődően bárki megnézheti a saját számítógépéről a róla, illetve a családjáról készült jelentéseket.

Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

2021 az ügynöki akták szempontjából rendkívüli év lehet, hiszen jövő évtől kezdődően bárki megnézheti a saját számítógépéről a róla, illetve a családjáról készült jelentéseket.

Az RTL Híradónak adott nyilatkozatában Cseh Gergő Bendegúz, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti levéltárának főigazgatója elmondta, több éves fejlesztést indítottak el, amelynek célja a kutatások felgyorsítása lesz. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Az azonosítás az ügyfélkapun keresztül történhet meg, majd ingyenesen megrendelhetjük a saját családunkra vonatkozó adatokat. Cseh hozzátette, a politikusok múltját is leellenőrizhetjük, így akár polgármester-jelöltekről is megtudhatjuk, dolgoztak-e a kommunista rezsim titkosszolgálatának a rendszerváltás előtt.

Szakértők becslései alapján hazánkban 1945 és 1990 között összesen 200 ezer állampolgárt szerveztek be azért, hogy jelentéseket írjanak az állam szerint gyanúsnak vélt személyekről.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Gyurcsány Ferenc átlépett egy határt, ami miatt Kövér László elvette tőle a szót, de még ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa.

Megkezdődött Marine Le Pen és párttársainak pere a párizsi büntetőbíróságon

Feltételezett fiktív uniós állások, valamint európai parlamenti juttatások törvénytelen felhasználása miatt állnak bíróság elé az érintettek.