Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,063 $

Messi eddigi legerősebb utalása a jövőjére

Lionel Messi egyelőre nem hozta meg a döntését, de úgy tűnik, hogy a maradás is az erősebb opciói között szerepel.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi egyelőre nem hozta meg a döntését, de úgy tűnik, hogy a maradás is az erősebb opciói között szerepel.

Hónapokkal ezelőtt Messi valóban távozni akart a Barcelonától, mert egyszerűen betelt nála a pohár. Azóta a katalán klub edzőt és elnököt cserélt, ami jó hatással lehet az argentinra, bár a keret még mindig túlságosan is gyenge ahhoz, hogy megnyerjék a La Ligát, vagy a Bajnokok Ligáját. Soron kívül Egyre nagyobb szerepet játszik a közösségi média az álláskeresésben

Sokáig a Manchester City tűnt a favoritnak, addig az utóbbi hírek szerint a PSG áll a legjobban ahhoz, hogy leigazolja a világsztárt, akit minden idők legjobbjának tartanak. A szerződése jövő nyáron lejár, és ha nem hosszabbít, ingyen távozhat.

Az egész karrierjét a katalán óriásnál töltötte, és hangsúlyozta, hogy a klub, valamint a város is nagyon sokat jelent számára, független attól, hogy nyáron beadta a távozási kérelmét, mely sokaknál kiverte a biztosítékot.

„Minden sajnálok, mindig is ezt mondtam. A Barcelona az életem. 13 éves korom óta vagyok itt, és hosszabb ideje élek a városban, mint Argentínában. Mindent itt tanultam meg, a klub nevelt azzá a játékossá, aki most vagyok.” – idézte a goal.com Messi La Sextának adott nyilatkozatát.

Messi extra karácsonyi szünetet kapott év végére

„Nos, az igazság az; hogy jól vagyok, de az is igaz, hogy nagyon rosszul éreztem magam a nyáron a szezon vége miatt, majd jött a többi dolog. Az az igazság, hogy az elején egy kicsit megrekedtem, de ma már jól érzem magam, és komolyan akarok küzdeni mindenért, ami előttünk áll. Izgatott vagyok.”

„Tudom, hogy a klub egy nagyon nehéz időszakot él át klubszinten, és minden, ami körülveszi a Barcelonát, de várakozással tekintek előre. A dolgokat a helyére raktuk, amikor a pandémiáról beszélgettünk… Ezekről a dolgokról nem nyilvánosan beszélek, inkább privát körülmények között teszem meg.”

Messi arról is említést tett, hogy miért érezte elérkezettnek a távozását a Camp Nou-ból nyáron. „Úgy éreztem, hogy eljött az idő a változásra, és el akartam menni, jól akartam teljesíteni. Sok rossz dolog jött össze. Az akkor elnök nem akarta, hogy távozzak, és úgy nézett ki, hogy én vagyok a rossz, egy rosszfiú a filmben. Ennek ellenére nyugodt maradtam, és éreztem, hogy mit kellett volna tennem abban az időben.”

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.