Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

Kiadta a rendőrség a felvételt, ahogy a robbantó felrobbantja magát Nashville-ben

A helyi rendőrség elérhetővé tette azt a HD felvételt, amin a robbanás pillanatát láthatjuk. Másodpercekkel azelőtt egy rendőr sétál el a kamera előtt.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A helyi rendőrség elérhetővé tette azt a HD felvételt, amin a robbanás pillanatát láthatjuk. Másodpercekkel azelőtt egy rendőr sétál el a kamera előtt.

A rendőrök gyors és hatékony beavatkozása nélkül több áldozata is lehetett volna a karácsonyi robbantásnak, melynek már az elkövetőjét is ismerhetjük. Az FBI napok alatt felgöngyölítette az ügyet, bár lehetséges, hogy az indítékra soha nem derül fény. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

A péntek reggeli robbantásban összesen heten sérültek meg, de egyikőjük sem súlyosan. A sérültek között lehet az a rendőr is, aki egészen közel volt a felrobbant lakóautóhoz, amiben a robbantó tartózkodott.

Az elkövető azonnal meghalt, és csak a maradványait találták meg. Az igazságügyi szakértők által begyűjtött DNS-minták segítettek abban, hogy azonosítani tudják a magányos elkövetőt, aki nem volt terrorista, és valószínűleg egy szélsőséges csoporthoz sem tartozott.

Korábban már nem egy felvételt láthattunk a robbanásról. A helyi rendőrség ezúttal az egyik legközelebbi felvételt tette közzé, melyen az is látható, hogy a detonáció 6 óra 29 perckor és 19 másodperckor következett be.

Az egyik rendőr nyugodtan sétálgatott, nem messze a bombával megrakott lakóautótól, ami hangüzenetekkel hívta fel magára a figyelmet, és figyelmeztette az embereket, hogy 15 percen belül fel fog robbanni.