Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Egy folyamatos üzenetet sugároztak a felrobbant lakóautóból, ami sok embert ölhetett volna meg

Egyre több információ lát napvilágot a Nashville-ben történt robbanásról, melynek kapcsán egy igen furcsa részletet erősítettek meg.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egyre több információ lát napvilágot a Nashville-ben történt robbanásról, melynek kapcsán egy igen furcsa részletet erősítettek meg.

Több helyi lakos is azt mondta a CNN-nek, hogy péntek kora reggel lövéshangokra ébredtek. A rendőrség közölte, hogy 6 óra 30 perc körül lövések miatt riasztották őket a helyszínre, ahol egy fehér lakóautóra lettek figyelmesek, mely az AT&T épülete előtt parkolt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A lakóautó a hatalmas detonáció előtt hangokat sugárzott, ami egy 15 percen belül bekövetkező robbanásra figyelmeztetett az üzenet részeként, amit a rendőrség is megerősített. „Ez a jármű 15 perc múlva fel fog robbanni” – idézték az autóból érkező üzenetet.

Miután egy percen át megismétlődött az üzenet, a hang azt mondta, hogy a jármű 14 perc múlva felrobban, és onnan folytatódott a visszaszámlálás. Hat egyenruhás rendőr, aki meghallotta az üzenetet, azonnal kopogtatni kezdett és közben biztonságba helyezték a közelben lakókat.

A polgármester hősként beszélt a rendőrökről, akikről a liner.hu is beszámolt. Cooper polgármester szerint ezzel a cselekedettel és gyors reakcióval életeket menthettek meg a rendőrök. A visszaszámlálás előrehaladtával a lakóautóból érkező üzenet megváltozott, melyet az utca túloldalán lévő kamera rögzített.

Több mint 70 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek az amerikai robbanás/robbantás után

Az üzenet ekkor már arra hívta fel a figyelmet, hogy aki hallja azt, az azonnal távozzon. A tisztviselőknek nincs információjuk arról, hogy volt-e valaki a lakóautóban, amikor az felrobbant, de emberi maradványokat találtak a detonáció mellett, és a források arra utalnak, hogy egy öngyilkos merénylő lehetett a tettes.

Ebben az esetben lehetséges, hogy csak az AT&T épülete lehetett a célpont, ahová a térfigyelőkamerák alapján a lakautó éjjel 1 óra 22 perckor érkezhetett meg. Nem túl megszokott, amikor egy öngyilkos merénylő visszaszámol, és arra kéri az embereket, hogy maradjanak távol.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.