Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,745 $

Müller Cecília: nincs olyan oltóanyag a világon, ami 100%-os védelmet ad

Azt egy oltóanyagtól sem várhatjuk el, hogy 100%-os védelmet biztosítson a szervezet számára, mert hasonlóra még csak példa sem volt a történelem számára.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Azt egy oltóanyagtól sem várhatjuk el, hogy 100%-os védelmet biztosítson a szervezet számára, mert hasonlóra még csak példa sem volt a történelem számára.

Egyre több vakcina kerül jóváhagyásra, de továbbra is sokan vannak azok, akik szkeptikusak, különösen amiatt, hogy ilyen gyorsan sikerült kifejleszteni egy oltóanyagot. A legtöbb helyen önkéntes és ingyenes lesz az oltás, ugyanakkor vannak, akik várnának. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Egy nagyobb mennyiségre azonban szükség lenne a társadalmon belül, hogy kialakuljon a védettség. Ha azonban csak keveset tartanak igényt ezekre az oltásokra, akkor az országok továbbra is nehéz helyzetben lesznek, így az emberiség is.

„Nincsenek olyan oltóanyag a világon, nem is volt soha, ami 100%-os védelmet ad.” – fogalmazott Müller Cecília, aki hozzátette, minden ember „egyedi”, független a biológiai hasonlóságtól, így a vakcinák sem ugyanúgy hatnak.

Müller Cecília megerősítette, az új mutáns vírust még nem detektálták Magyarországon, de…

„Az egyéni reakció változatos lehet. Minél többen olatkozunk, annál nagyobb védelmet fog élvezni nemcsak az oltott személy, hanem a környezete, hiszen tudjuk jól, hogy egy körülbelüli 60%-os, vagy annál magasabb átoltottság esetén jelentősen lassítani tudjuk a járványt.”

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.