Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Megjelent a tűzijátékozásra vonatkozó szabály: a bejelentetthez képest egészen más lett

Megjelent a tűzijátékozásra vonatkozó korlátozás pontosítása, így a bejelentést követően már hivatalos formában is tanulmányozhatjuk a szabályokat.

Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Megjelent a tűzijátékozásra vonatkozó korlátozás pontosítása, így a bejelentést követően már hivatalos formában is tanulmányozhatjuk a szabályokat.

A szilveszteri csoportosulások elkerülése érdekében idén nem lehet majd tűzijátékozni, továbbá tilos a pirotechnikai termékek árusítása és használata is, aki pedig megszegi a hatályos szabályokat, 150 ezer forintig terjedő bírsággal sújtható – eddig legalábbis így szólt a szilveszteri korlátozás – írja az Infostart. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A közlönyben megjelent szabályok azonban egészen másképp szólnak: a pirotechnikai eszközök használata kizárólag közterületen lesz tilos, tehát magánterületen, azaz mondjuk egy ház kertjében, vagy egy társasház erkélyén engedélyezett a petárdázás és a tűzijátékozás.

A rendőrség közleménye szerint, az ilyenkor szokásos, konténerekből való tűzijáték árusítás tilos, az üzletekben árusított pirotechnikai eszközök vásárlását azonban egyáltalán nem korlátozzák majd. A kellékek december 28-31. között lesznek megvásárolhatók, majd december 31-én délután 6 órától, január 1. reggel 6 óráig lehet felhasználni.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.