Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,714 $

Autósüldözés péntek hajnalban Budapesten (képek)

Látványos véget ért a pénteki hajnali autósüldözés Budapesten, melynek végjátékáról közeli képek is születtek.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Látványos véget ért a pénteki hajnali autósüldözés Budapesten, melynek végjátékáról közeli képek is születtek.

A baleset-info.hu érdekes információkat közölt egy budapesti autós üldözésről. A baleset 5 óra 40 perc körül történt az Astoriánál egy üldözés végén. „A kamerafelvételen jól látható Audi nagy sebességgel menekülni próbált a rendőrök elöl, de haladása során egy Mercedest típusú gépkocsinak csapódott. Az ütközést követően az vétlen Mercedes oszlopnak csapódott.” – írja a lap a cikkében. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Az ütközés után a Mercedes vezetője az autóval elhajtott, elhagyta a helyszínt, és a Dob utcánál parkolt le. A helyszínről érkező információk arra utalnak, hogy az érintett tudatmódosító szer hatása alatt állt a baleset pillanatában.

Orbán megerősítette, 35 000 vakcina érkezik, és idén „kis karácsony” lesz

Személyi sérülésről nem adtak hírt, de a helyszínelés és a helyreállítási munkálatok miatt nagy a torlódás a Rákóczi úton, valamint a Károly/Múzeum körúton. A baleset-info.hu oldalán több kép is látható a helyszínről és a károkról.

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.