Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Gulácsi és Rossi is nyilatkozott Szoboszlai nagy bejelentése kapcsán

Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Lipcse játékosa, amivel egy új karrier kezdődik számára a Bundesligában.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik már hivatalosan is a Lipcse játékosa, amivel egy új karrier kezdődik számára a Bundesligában.

A liner.hu az elsők között számolt be arról, hogy Szoboszlait bejelentették Lipcsében, bár erre már egy ideje lehetett számítani, és nem sokkal a hivatalos kommüniké előtt kiadtak egy sejtelmes videót. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A fiatal magyar válogatott 2025 nyaráig írt alá, és jó esélye van arra, hogy az egyik legjobb legyen. Hosszú évtizedek után talán Dominik lesz a következő olyan játékosunk, aki világsztárrá érik.

„Nagyon örülök, hogy a pályafutásom egy újabb fejezetébe lép, ráadásul a Bundesliga egyik topcsapatánál, amely tavaly BL-elődöntős volt – fogalmazott Szoboszlai. – Nagy kihívás lesz itt is helytállni, de természetesen mindent meg fogok tenni azért, hogy ez minél jobban sikerüljön, és minél hamarabb a német bajnokságban is bizonyítsak. Remélem, a válogatott is profitál majd abból, hogy két válogatottbeli csapattársammal, Gulácsi Péterrel és Orbán Willivel is egy klubcsapatban játszom mostantól!” – idézi az MLSZ hivatalos honlapja a boldog játékost.

Gulácsi Péter is a csapattársak között szerepel: „Először is gratulálok Dominiknek és nagyon örülök, hogy mellettünk döntött – mondta Gulácsi Péter az mlsz.hu-nak. – Nem is kérdés, hogy az RB Leipzig erősödik majd vele, de a válogatott szempontjából is nagyon fontos, hogy a csapatból hárman is napi szinten együtt fogunk edzeni, és remélhetőleg minél több mérkőzésen együtt fogunk játszani.”

Mourinho keményen odaszólt, miután kikapott Klopptól: ezeket mondta

A magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi előrelépésnek tekinti azt, hogy Szoboszlai a Lipcsében és a Bundesligában folytatja, független attól, hogy még a Real Madrid is szerette volna a soraiban tudni.

„Véleményem szerint Dominik és menedzsmentje ismét jó döntést hozott – kommentálta Szoboszlai átigazolását Marco Rossi szövetségi kapitány. – Az RB Leipzig egy topklub Európa egyik topbajnokságában, így egyértelmű, hogy Dominik ismét előrelépett egyet a pályafutásában. Bízom benne, hogy minél több játékpercet kap majd új csapatában, és ahogy Salzburgban, úgy Lipcsében is alapember lesz minél hamarabb.”

Szoboszlai vasárnap a Wolfsberger AC elleni bajnokin lép pályára utoljára a Red Bull Salzburgban, és karácsony után csatlakozik az RB Leipzighez – írja az MLSZ.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.