Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Nagy, dús keblekkel az ágyon Ronaldo szerelme

A karácsonyfa után ezúttal az ágyból jelentkezett, és nem is akármilyen módon. A mellei ezúttal is hangsúlyosak lettek.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A karácsonyfa után ezúttal az ágyból jelentkezett, és nem is akármilyen módon. A mellei ismét csak hangsúlyosak lettek.

Közelegnek az ünnepek, és ez azt is jelenti, hogy a sztárok is szép lassan ünnepi hangulatba kerülnek ki így, ki úgy. Valaki nagyon kreatívra veszi a figurát, míg mások a szolidabb oldalát fogják meg a dolgoknak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az azonban jól látható, hogy valami beindult, és szinte már most mindenhol állnak a karácsonyfák. Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nekünk ez furcsa… Furcsa, hogy már ilyen korán állnak a fák.

Legutóbb Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina is a karácsonyfájuk mellől jelentkezett be, ami persze csodálatos, fenséges és hatalmas volt, de még mindig túl korai. A következő hét reálisabb lenne a karácsonyfa felállításának szempontjából.

Drámai: Hajdú Péter megmentette a menyasszonya életét

Kicsit elkalandoztunk, bár csak részben, hiszen a jelenlegi tartalom erősen kötődik Ginához, aki mindig képes elkápráztatni bennünket a szépségével és a bájával. Soha nem panaszkodhatunk rá.

Most sem tehetjük, ezúttal a hálószobából tekint vissza ránk, és egy rettentő szexi szerelésben. A formás keblei most is nagy hangsúlyt kaptak a rajongók és a követők örömére.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.