Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hódi Pamela bemutatta az új házukat, majd jött pár pikáns, erősebb komment

Hódi Pamela büszkén mutatta meg az épülőben lévő házukat, de ez egyúttal ellenszenvet is váltott ki néhány emberből. Berki Krisztián szintén szóba került a kommentek között.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Hódi Pamela büszkén mutatta meg az épülőben lévő házukat, de ez egyúttal ellenszenvet is váltott ki néhány emberből. Berki Krisztián szintén szóba került a kommentek között.

Pamela hosszú idő után ismét várandós, akinek régóta új párja van. Sőt, időközben össze is házasodtak, és úgy tűnik, egy ideig még biztosan nem fog rendeződni a modell kapcsolata az első gyermeke édesapjával. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Berki Krisztián szintén boldog életet él a szerelmével, aki egyúttal a felesége is. Pamela és Krisztián igazi megosztó személyiségek a bulvársajtóban, és rendre a támadó kommentek célpontjai, melyekből minden napra jut egy adag.

Kiszivárgott egy hangfelvétel, amiben Tom Cruise ordibál a covid-szabályok betartása miatt

Pamela és férje, Bence a HOT! magazinnak mutatták meg először az új otthonukat, ami azonban még nem készült el. A tervek szerint tavasszal már be tudnak költözni az új házba. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a kicsike a családi fészkükbe érkezik.

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy több negatív komment is megjelenjen. Voltak, akik Krisztiánt védték, míg mások Pamelát. Egy biztos, a videó megmozgatta az embereket, és sok reakciót váltott ki belőlük.

„Jó hogy megszabadultál Berkitől!”

„Szerintem Berki örül, hogy vége! Mert Berki nélkül senki sem ismerte…”

„Nem kapsz levegőt, nemártana, ha néha levegőt is vennél a nagy dicsekvésbe.”

„Ha nem lettetek volna olyan konokok, egyikőtök sem engedett, akkor még mindig a Berkivel lennél, a kislány édesapjával!!”

„Nagyszerű hír, mutogassad csak a kis családi fészket. Nincs is feltűnési mániája. Nagy a szerelem, bízzunk benne, így is marad”

„Ki ez a hölgy, hogy mutogatja a lakást! Költő, író? Amiről nem tudok!??”

„Ha Berki nem tol oda egy 80 millát, albérletbe lenné királylány!”

„Borzasztó…. Ezt nézitek….. Ez hír, ki ő?”

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró teljes vonalon.