Kiszivárgott egy hangfelvétel, amiben Tom Cruise ordibál a covid-szabályok betartása miatt

not image

A T-800-as

2020. december 16. - 09:38

A világhíres színésznél kissé felmehetett a pumpa, miközben arra kérte a produkcióban dolgozókat, hogy tartsák be a szabályokat.

A világhíres színésznél kissé felmehetett a pumpa, miközben arra kérte a produkcióban dolgozókat, hogy tartsák be a szabályokat.

Tom Cruise pontosan tudja, hogy mennyi kárral járhat, ha szüneteltetni kell egy filmet a koronavírus miatt. Dollármilliókról van szó, és ez a színészt, valamint a saját stábját is érinti. A színészlegenda nagyon komolyan veszi ezeket az intézkedéseket, és már dupla maszkban is láthattuk őt.

Hatalmas károkról van szó Hollywoodban a leállások miatt, így nem csoda, hogy Cruise a szabályok betartására hívja fel a kollégái figyelmét. Most egy olyan felvétel szivárgott ki róla, amikor a forgatás ideje alatt magából kikelve ordibál a szabályok miatt.

Hollywood egyik legnépszerűbb színésze és producere hangosan fejezte ki a csalódottságát a stábtagok miatt a “Mission: Impossible 7”forgatásán, miután állítólag látta őket, ahogy megsértik a biztonsági protokollokat.

Tom Cruise ismét akcióban: Rómában vették videóra a Mission Impossible 7 forgatása közben

Cruise a hangfelvétel alapján azt mondta, ha újra meglátja ezt, akkor az adott személyt egyszerűen kirúgja. Az amerikai színész nem fog kivételt tenni, és közben káromkodva adta az emberek tudomására a dolgot.

A Sputnik News szintén beszámolt a részletekről a The Sun cikke alapján, így kiderült, hogy mi okozta Tom dühöngését. A stáb két tagja túl közel (kevesebb, mint egy méter) állt egymáshoz egy számítógép képernyője előtt. Két, a produkcióhoz közeli forrás a Variety magazinnak megerősítette, hogy ez a film forgatása közben történt.

A színész többször is káromkodott, és próbálta az emberek tudtára adni, hogy nem állhatnak l e a forgatásokkal, mert sok ember munkájáról van szó, és ha nincs munka, akkor étel sem lesz az asztalon a családoknál, valamint a szülők az egyetemi díjakat sem tudják majd fizetni.

Voltak, akik kiakadtak Tom miatt a közösségi médiában, míg mások csak nevettek, de természetesen többen igazat adtak neki, mert sok pénzről van szó, valamint az emberek megélhetéséről.