Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Szatírfogó anyukáról számolt be a rendőrség

Forgács Bernadett próbaidős őrmester kiváló szolgálatot tett, ami után elismerésben részesült. Sok édesanya és apuka lehet most hálás neki.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Forgács Bernadett próbaidős őrmester kiváló szolgálatot tett, ami után elismerésben részesült. Sok édesanya és apuka lehet most hálás neki.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőre még a közösségi médiában lett figyelmes arra, hogy egy játszótéren szatírt láttak. Az egyik nap a kisfiával odakint sétált, amikor meglátta a feltételezett szatírt, aki gyanúsan viselkedett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezt követően felhívta a felettesét, aki azonnal riasztotta a kerületi rendőröket, akik hamar elfogták a férfit. Az estet követően közszeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást.

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Adyligeti Járőrképző Tagozatának másodéves diákjaként Zuglóban gyakorlatát teljesítő őrmestert munkája nem maradt elismerés nélkül, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Terdik Tamás dandártábornok elismerésben részesítette.

Kikérhetik a gyereket az iskolából, ha krónikus beteg van a családon belül

A BRFK Információs Portál a Zsaru magazin 49. száma alapján számolt be Szilágyi Attila cikke írása után.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.