Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

A Pólus Center biztonsági őrei akadályozták meg Gődényt a dedikálásban

Az Index beszámolója szerint Gődény György nem lehetett ott a saját eseményén,, miután a biztonsági őrök megakadályozták ebben.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az Index beszámolója szerint Gődény György nem lehetett ott a saját eseményén,, miután a biztonsági őrök megakadályozták ebben.

A lap arról ír, hogy nemrég a rendőrség által előállított, majd aznap (péntek) este elengedett vírusszkeptikus egy igen kellemetlen helyzetbe került, amikor tudatosult számára, hogy nem vehet részt a saját eseményén. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Maga az esemény a Pólus Center bevásárlóközpont földszintjén került volna megrendezésre. Egy előre meghirdetett közönségtalálkozóról volt szó, amin Gődény vehetett részt. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a gyógyszerészt kihallgatták, és péntek este elengedték.

Mint arról a liner.hu beszámolt, az operatív törzs szintén pénteken erősítette meg, hogy egy több hete folyamatban lévő ügy kapcsán többeknél házkutatást tartottak rémhírterjesztés miatt, de a hatóság rendelkezés elleni uszítás gyanúja is fennáll.

Hajnalban bekopogtak a rendőrök a vírustagadó Gődény Györgyhöz

Az Index azt is írja, hogy ugyan a Pólus Center őrzői végül beengedték Gődényt az épületbe, és sétálgathatott is, nem „telepedhetett” le sehova sem. Ettől független azonban nyilván bárki odaléphetett hozzá beszélgetni.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.