Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Kiugrott autójából, majd egy idegen házba menekült a rendőrök elől a bedrogozott férfi

A bódult állapotban kocsikázó sofőrnek még csak jogosítványa sem volt.

...svg content...Kecskemét, 2020. október 11. Rendőr helyszínel 2020. október 11-én reggel az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét közelében, ahol egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi a helyszínen meghalt. MTI/Donka Ferenc
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A bódult állapotban kocsikázó sofőrnek még csak jogosítványa sem volt.

Csütörtök reggel 8 óra körül a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei egy szabálysértő autó sofőrjére lettek figyelmesek Mezőcsáton. A rendőrök hang- és fényjelzést alkalmaztak, azonban a férfi egy rövid ideig tartó lassítás után továbbhajtott – adta hírül az Infostart. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A férfit később szó szerint zsákutcába szorították, ahonnan nem tudott megfordulni. Ijedtségében megállt az egyik idegen ház mellett, ahová befutott. A rendőrök hamar nyakon csípték a tettest, akit azóta előállítottak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon.

A 28 éves ároktői férfi eltiltás alatt vezetett, és több pontban megszegte a KRESZ szabályait. Ha mindez nem lett volna elég, a drogtesztje is pozitív értékeket mutatott, ezért szabálysértési őrizetbe vették, továbbá járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítványoztak vele szemben.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.