Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
62,634 $

A legszebb lábak a Dancing with the Starsban, és nem versenyző!

Molnár Andi is ott volt a Dancing with the Stars fináléján, és nem is akármilyen formában. A zsűri egyik legnagyobb neveként nem hazudtolta meg önmagát.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Molnár Andi is ott volt a Dancing with the Stars fináléján, és nem is akármilyen formában. A zsűri egyik legnagyobb neveként nem hazudtolta meg önmagát.

Véget ért a Dancing with the Stars, mely hosszú heteken át minden hétvégén szórakoztatta a közönségét, ráadásul élőben. A stáb gyakorlatilag tökéletesen hozta le az estéket, amire joggal lehetnek büszkék. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Hatalmas munka van mögötte, és aki kicsit is követte az eseményeket a kulisszák mögött, az pontosan tudhatta, hogy egy adásra rengeteg órát gyakoroltak a táncosok és többek között a műsorvezetők is.

A zsűri valamelyest könnyebb helyzetben érezhette magát, mivel „csak” be kellett vonulniuk, majd értékelniük. A nagy show utolsó adásában azonban már ők is színpadra léptek, és ez számukra is sok felkészülést jelentett.

Horváth Tomi nem tűri a hazugságokat, reagált a Dancing with the Stars döntője után

Miután Andi évtizedeken át táncolt, komoly előnnyel indult, ám számára is nagy izgalmat jelentett a gyakorlás, hiszen táncosként mindig nagy öröm fellépni a színpadra, és a hétvégéken az ő lábai szintén sokat jártak a pult alatt.

Andi természetesen a finálén is csodálatosan nézett ki, a teste továbbra is fantasztikus, és sokan irigykedhetnek rá. Akinek ilyen formája van, azon gyakorlatilag bármi jól áll, főleg azok a szettek, amik kihangsúlyozzák az alakot.