Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Hajnalban bekopogtak a rendőrök a vírustagadó Gődény Györgyhöz

A vírustagadó gyógyszerész felesége a Facebookon közölte követőivel, hogy Gődény Györgyöt péntek hajnalban elvitték otthonából.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vírustagadó gyógyszerész felesége a Facebookon közölte követőivel, hogy Gődény Györgyöt péntek hajnalban elvitték otthonából.

Gődény felesége elmondta, lakásukat hajnalban szállták meg a rendőrök, akik házkutatást tartottak, valamint különböző dokumentumokat is lefoglaltak. Azt egyelőre nem tudni, hogy az iratok alapján letartóztathatják-e a gyógyszerészt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A 24.hu információi szerint Polt Péter legfőbb ügyész szerdán közölte Kocsis-Cake Olivio ellenzéki képviselővel, hogy feljelentésként értékelte a hozzá intézett kérdést. A Párbeszéd pártigazgatója azt szerette volna megtudni, hogy fellépnek-e megfelelő módon a vírustagadókkal szemben.

A parlamenti képviselő figyelmeztetett, Gődény György Facebook-oldalán, hivatalos weblapján, valamint Youtube-csatornáján a mai napig megtalálhatóak a vírustagadó tartalmak, amelyek felvethetik a rémhírterjesztés gyanúját.

A Párbeszéd politikusa nehezményezte, hogy mindezidáig senki sem tett feljelentést járványügyi törvénysértés miatt. Csokis-Cake azt szeretné elérni, hogy Gődény oldalait és a rajta található álhíreket a közösségi média összes platformjáról eltüntessék.

A hírrel kapcsolatban a lap megkereste az ORFK sajtóosztályát, akik egyelőre még nem válaszoltak a kérdésekre.