Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Méregdrága AirPods Max-szel készül az ünnepekre az Apple

Felfedte a keddi nap folyamán az Apple a legújabb termékének, az AirPods Max-nek az árát, amelytől azt remélik, hogy a karácsonyi időszakban jelentősen megemeli a cég bevételeit.

Smart

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Felfedte a keddi nap folyamán az Apple a legújabb termékének, az AirPods Max-nek az árát, amelytől azt remélik, hogy a karácsonyi időszakban jelentősen megemeli a cég bevételeit.

Az új AirPods fejhallgatókat – melynek az akkumulátora akár 20 órán keresztül is kibírja – a jövő héten kezdik el kiszállítani, viszont mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki rendelni akar magának, ugyanis 550 dolláron, vagyis közel 170 ezer forinton árazta be őket a nagyvállalat – írja a Reuters. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Az Apple hivatalos weboldala szerint ugyanakkor csak az Egyesült Államokban óriási csúszások várhatók az AirPods Max kiszállításában, ugyanis a túlságosan nagy kereslet miatt, már alig tizenkét órával az előrendelés megkezdését követően több hetes csúszást jelzett a cég, így akár 2021-ig várniuk kell a vásárlóknak az új fülesre.

A cég megerősítette, hogy a keddi bejelentés nem befolyásolja az Apple másik két vezeték nélküli fejhallgató modelljét, az AirPods Prót és a sima Airpods-ot, azok maradnak a 249 és 159 dolláros áron az amerikai piacokon. Nem véletlen az új modell bevetése, ugyanis a cég utolsó negyedévi kimutatásaiban látszódott, hogy az iPhone kiegészítők voltak az egyik legkelendőbbek az elmúlt 3 hónapban.

A negyedik negyedévben tapasztalta egyébként a cég a legnagyobb visszaesést az iPhone mobiltelefonok értékesítésében, összesen 20.7%-ot estek az eladások, ami az elmúlt két év legnagyobb negyedéves visszaesése. A 2020-as pénzügyi évben azonban a kiegészítők eladása 16%-ot nőtt, ezzel 53.8 milliárd dollárt sikerült összegyűjtenie a cégnek csak a kiegészítőkből.  

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.