Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Az MLSZ reagált a szurkolói kérésekre

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) figyelembe veszi a szurkolók kérését, és most teljesítette is azokat a járvány idején.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) figyelembe veszi a szurkolók kérését, és most teljesítette is azokat a járvány idején.

A koronavírus miatt a sportok is átalakultak, legalábbis a nézők részéről biztosan. Számos korlátozást vezettek be, és az egyre magasabb számok miatt jelenleg nem lehet látogatni ezeket az eseményeket, többek között a futballmeccseket sem. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Az MLSZ is folyamatosan monitorozza a helyzetet, valamint figyeli a rajongók reakcióit, kéréseit, akik legutóbb egy fontosabb kéréssel fordultak a szövetséghez. Szerették volna, ha az arcmaszkok az MLSZ webshopjában is kaphatóak lennének.

A Barcelona legutóbb 33 évvel ezelőtt hozott ilyen gyenge játékot

A kívánságuk teljesült, és ezen a linken keresztül már elérhető a választék, a rajongók szabadon válogathatnak az egyéb más termékek között is.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.