Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Nagy mennyiségben foglalt le szájmaszkokat a NAV, amiket végül karitatív célokra ajánlott fel

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal is igyekszik kivenni a részét a koronavírus elleni védekezésből, és nemrég szájmaszkokat ajánlottak fel.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal is igyekszik kivenni a részét a koronavírus elleni védekezésből, és nemrég szájmaszkokat ajánlottak fel.

A pénzügyőrök egy macedón teherautó ellenőrzésekor a motortérben és a csomagok között elrejtve megközelítőleg 3 500 szövet szájmaszkot találtak. A vámvizsgálatot megelőzően a sofőr nem kérte azok vámkezelését. Munkatársaink az elrejtett árut lefoglalták – olvasható a NAV által kiadott közleményben, mellékelve a képekkel. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A NAV a hivatalos eljárás lefojtatása után úgy döntött, hogy a maszkokat karitatív célokra ajánlja fel, mellyel sok embernek segíthet a védekezésben. Tehát a maszkok nem kerültek megsemmisítésre, azok így a jó célt fogják szolgálni.

NAV: 28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

A hivatalos eljárás után a NAV karitatív célra ajánlotta fel a maszkokat, amelyeket ma a Katolikus Karitász munkatársai átvettek. A Katolikus Karitász a maszkokat az általuk támogatott szociális intézményekben élőknek, hajléktalanoknak és más rászoruló személyeknek osztja ki – teszi hozzá a közlemény.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.