Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Letöltendő börtönt kaphat az a budapesti nőgyógyász, aki trükkös módon kért pénzt

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség nem hagyja annyiban a dolgot, és letöltendő börtönbüntetést kért a budapesti nőgyógyászra.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség nem hagyja annyiban a dolgot, és letöltendő börtönbüntetést kért a budapesti nőgyógyászra.

A 24.hu a cikkében arról ír, hogy a nőgyógyász 2014 és 2017 között 100-150 ezer forintot „sajtolt” ki a páciensektől. Tette ezt olyan trükkös módon, hogy közben a műtős személyzetre, valamint a szakorvosi tarifájára hivatkozott. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A Fővárosi Törvényszék másfél év felfüggesztett börtönre, valamint egymillió forintos pénzbüntetésre ítélte a jogtalanul pénzt beszedett orvost. Erre még szeptember hónapban került sor. Összesen öt rendbeli üzletszerűen elkövetett vesztegetés volt a vád.

40 tonnás adventi élelmiszer-adomány futott be a Szatmári cégcsoporttól

Az ügy nem ért véget, mivel letöltendő börtönt kértek az orvosra azzal a szándékkal, hogy határozott időre tiltsák el a foglalkozásától, valamint a közügyektől.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.