Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,331 $

40 tonnás adventi élelmiszer-adomány futott be a Szatmári cégcsoporttól

Varga Mihály egy igen jelentős élelmiszer-adományról számolt be, melynek egy része már kiszállításra is került.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Varga Mihály egy igen jelentős élelmiszer-adományról számolt be, melynek egy része már kiszállításra is került.

Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb a szükség a különböző hasonló adományokra, különösen a koronavírus idején, mely jelentős gazdasági károkat is okoz. Sok szegény család még szegényebbé vált, így elengedhetetlen, hogy ezek az adományok megérkezzenek. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a hétfői verőfényes napsütést

Varga Mihály személyesen járt el az egyik nagyobb szállítmányt illetően, amiről videós anyag is készült. Ez egy 40 tonnás adventi élelmiszer-adomány, amit a Szatmári cégcsoport tett elérhetővé a rászorulók számára.

Ingyenes koronavírus-tesztelést indít Ferencváros önkormányzata

Első körben a Budai Irgalmasrendi Kórháznak vittek csomagokat. A cégcsoport 25 000 kilogramm lisztet és 15 000 liter tejet hozott magával. A nagy rakomány leszállításakor maga Szatmári is jelen volt, aki hangsúlyozta, mindig fontos adni.

A második és a harmadik kerületben 32 intézménybe fogják eljuttatni a csomagokat. Varga reméli, hogy ezzel az adománnyal segíteni tudnak az embereknek az év végi kiadásoknál. Az illetékesek mindenkit biztosítottak arról, hogy azok kapják meg ezeket az adományokat, akik valóban rászorulnak.