Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,185 $

Molnár Andi ruhája a Dancing with the Starsban: igazi csillag

A szombati napon sem maradhattunk Dancing with the Stars nélkül, és ez egyúttal Molnár Andi színre lépését is jelentette.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A szombati napon sem maradhattunk Dancing with the Stars nélkül, és ez egyúttal Molnár Andi színre lépését is jelentette.

A színpadra lépés sem maradhat el, de az már csak a döntőben, hiszen ebben a műsorban „mindenki táncol.” Ráadásul Andi mögött egy olyan táncos múlt van, amire szinte mindenki büszke lehetne, még azok is, akik szintén profik és sikeresek. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

Andi egy remek választás volt a zsűri tagjaként, bár eleinte egy keményebb karaktert ismerhettünk meg benne, majd egyre magasabb pontszámokat kezdett el osztogatni. Sokáig ő volt az, akinek nehezen lehetett meglágyítani a szívét.

Szubjektív véleményként elmondhatjuk, a keményebb, szigorúbb pontozás talán jobban állt neki, de a szakmaisága nem változott és még a legapróbb részleteket is kiszúrja. Igazi profi, aki gyakorlatilag olvassa ezeket a produkciókat.

Elmaradt a sokk a Dancing with the Stars elődöntőjében: itt a kieső

A zsűritag szépségéről sem feledkezhetünk meg, egy vérbeli nő, aki mindig csinos és imádja a kutyákat. Ezek után nálunk rögtön egy plusz ponttal indult. Szóval mi is megadtuk neki a 10 pontot, de miben volt szombaton?

A ruhaválasztás nálunk nagyon betalált, és a frizura is tökéletes volt. Azt kell mondjuk, hogy az egyik legerősebb este volt ebből a szempontból, és valami teljesen mást kaptunk, mint egy héttel ezelőtt.

Guardiola magára vállalta a Manchester United elleni Fa-kupa vereséget

A Manchester City edzője szerint neki köszönhető az, hogy a Manchester United nyerte meg az FA-kupát.