Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Ördög Nóri „varázsolt”, ismét hosszú a haja

Az elődöntőben is felhívta magára a figyelmet a híres műsorvezetőnő a zsűri tagjaként, bár nehéz volt felülmúlnia az előző hetet.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az elődöntőben is felhívta magára a figyelmet a híres műsorvezetőnő a zsűri tagjaként, bár nehéz volt felülmúlnia az előző hetet.

Egy héttel ezelőtt maga volt a sokk, ami a szombati napon történt. Ördög Nóriék is csak pisloghattak a zsűriben, hogy mi történik, hiszen az egyik legnagyobb esélyes esett ki. Senki nem számíthatott Détár Enikő búcsújára, ráadásul ismét ő volt az egyik legjobb. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A nézők azonban így döntöttek, nem volt visszaút, ami egyúttal azt is jelentette, hogy Tóth Dávid, valamint Győrfi Dániel versenyben maradhatott. A többség számára Dávid továbbjutása okozta a legnagyobb meglepetést.

Az az este Nóritól is hangos volt, de nem a hangereje miatt. 10 év után ismét rövid hajjal jelent meg, ami egy kis nosztalgia volt a részéről. A kritikák sem maradtak el, de a volt táncos pontosan tudta, hogy mi vár rá.

Horváth Éva megmutatta az álom női alakot: ilyen nincs, de mégis van

Nóri már hozzászokhatott ahhoz, hogy az emberek mindig képesek belekötni valamibe, és többek között Enikő kiesése kapcsán is megtalálták, mert voltak, akik úgy érezték, pikkel a színésznőre, emiatt nem adhatott neki 10 pontot.

Egy héttel ezelőtt rövid hajjal jelent meg, ami azonban csak egy paróka volt, így visszatért az eredeti mérethez, ami a többség szerint sokkal jobban áll neki. Ezúttal az „egyszerű, de nagyszerű” hódított.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.