Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Hamarosan elköszönünk a TV2 rendkívül nézett műsorától

Már nincs sok hátra a fináléig, így rövidesen egy újabb nagy műsortól kell búcsút vennünk a TV2-nél, amit nehéz lesz pótolnia a csatornának.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Már nincs sok hátra a fináléig, így rövidesen egy újabb nagy műsortól kell búcsút vennünk a TV2-nél, amit nehéz lesz pótolnia a csatornának.

Hónapokkal ezelőtt indult útjára a Dancing with Stars, ami a TV2 idei legnagyobb dobása volt. Egyrészt ez egy élő formátum, másrészt az tele van sztárral, akik egymás ellen táncolnak, és mindössze 6 napjuk van arra, hogy felkészüljenek az új produkciókra. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A TV2 egy igazi világsztárt is bejelentett a mezőny tagjaként, aki sokak számára kedves lehet Magyarországon. A telenovellák egyik nagy királynője, Gabriela Spanic mondott igent a kihívásra, és vesz részt a versenyben.

Spanic számára nem könnyű a viadal, mivel távol van az otthonától, többször is megsérült, és sajnálatos módon elvesztette az édesanyját, akinek nem lehetett ott a temetésén. Azóta szerencsére jobb lelki állapotban van a színésznő, és a TOP-5 tagja, tehát esélye lehet arra, hogy bejusson a döntőbe.

Ezen a hétvégén rendezik meg az elődöntőt, immáron Détár Enikő nélkül, akinek a kiesése egyenesen sokkoló volt. A nézők közül sokan dühösek voltak, és még Ördög Nórit is hibáztatták, aki ezúttal a zsűriben foglalt helyet.

Pásztor Anna visszakapta a gimis hasfalát: ultra-szexi

Helyette a TV2-höz igazolt Kiss Ramóna kapta meg a lehetőséget a műsorvezetői posztra Stohl András mellett. Ramóna rögtön egy nagyszabású műsorral debütált az új munkahelyén, és valószínűleg ő is táncolni fog a fináléban, hiszen a Dancing with the Starsban „mindenki táncol.”

A TV2 új műsora nagyon erős számokkal indult, és egészen kiváló produkciókat láthattunk a hosszú hetek során. Rövidesen azonban eljön a pillanat, amikor ettől a show-tól is el kell köszönnünk, mint tettük azt nem is oly rég a Sztárban Sztár esetében. Volt itt minden… koronavírus, súlyos sérülés, fordulatok, drámák.

December közepe nemcsak emiatt lesz emlékezetes a TV2 számára, mivel a Farm VIP szintén véget ér, ahol Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt a két műsorvezető. A sztárok még a nyári időszakban költöztek ki egy távoli farmra, ami egy teljesen más formátum, ugyanakkor a tét nem kicsi, több mint 10 millió forint.

A Dancing with the Stars elődöntője december 5-én, 20 órától lesz látható, és ne feledjük, a versenyzők most több produkcióval készülnek. Spanic mellett Gelencsér Tímea, Tóth Dávid, Pásztor Anna és Győrfi Dániel vannak még versenyben.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.