Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Emily Ratajkowski mellei a teljes képernyőt kitöltik

Emily Ratajkowski várandósan is csodaszép, nagyon szexi, képtelenség olyan helyzetben találni, ami ne állna jól számára.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Emily Ratajkowski várandósan is csodaszép, nagyon szexi, képtelenség olyan helyzetben találni, ami ne állna jól számára.

A világ egyik leghíresebb modelljéről beszélhetünk, aki sokak számára ismerős lehet. A közösségi médiában szintén rendkívül népszerű, jól mutatja mindezt a követőszám a neve mellett, mely lassan 30 millióra duzzad. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Emily Ratajkowski egy ideje már csak várandós képeket oszt meg magáról, mivel anyai örömök elé néz. Ez a legkülönlegesebb időszak a nők számára, amikor is életet adnak a gyermeküknek és ezzel kezdetét veszi az új korszak az életükben.

Nagyon sokan alakulnak át ezekben az időkben, és nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Az ember sok mindent átértékel, és a fontossági sorrend is változik, bár mindig vannak, akik más utat követnek, de Emily biztosan azok közül való, akik remek anyukák.

Van, akinek rögtön 10-est ad Molnár Andi a Dancing with the Starsban

Csodálatosan fest a várandós képein, és ő tipikusan az a nő, akinek rettentően jól áll a terhesség. A modellkedésről sem mondott le, és úgy tűnik, hogy nagyon kevés plusz kilogramm ugrott fel rá, bár még van egy kis ideje a nagy napig.

A legutóbbi kép is borzasztóan szexire sikeredett, középpontba helyezvén a modell dús kebleit és formás dekoltázsát. 6 hónapos terhesen úgy néz ki, mint egy istennő… Csak keressük a szavakat, és nem mellesleg a képet Sarka Kata is likeolta, aki Magyarország egyik legszebb nője.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.