Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,65 Ft
Euró
386,81 Ft
Font
451,84 Ft
Bitcoin
66,383 $

A Ferencváros edzője csalódott volt az első 25 perc után a Barcelona ellen

Sergei Rebrov nem volt túl elégedett a szerda este látottakkal a Bajnokok Ligájában a Barcelona ellen, de ez egy olyan eredmény, amiért kár lenne szégyenkezni.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sergei Rebrov nem volt túl elégedett a szerda este látottakkal a Bajnokok Ligájában a Barcelona ellen, de ez egy olyan eredmény, amiért kár lenne szégyenkezni.

Soha nem szégyen kikapni egy olyan klub ellen, mint a Barcelona, még Lionel Messi és Ansu Fati nélkül is. Egyszerűen más szintet és minőséget képvisel a katalán klub, de a Ferencváros megmutatta, hogy joggal van ott a legrangosabb kupában. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A Juventus ellen csak pár percen múlott a pontszerzés, addig a Barcelona a visszavágón elég hamar letudta a kérdést a Puskás Arénában, hiába nem volt ott a pályán Messi, aki el sem utazott Budapestre.

Az azonban a jobb hírek közé tartozik, hogy a Kijev is kikapott a Juventus ellen, tehát az utolsó fordulóban egy ki-ki mérkőzést láthatunk majd a Ferencváros és az ukránok között az európa ligás szereplésért.

„Az első 25 perc után csalódott voltam, mert pontosan az ilyen szituációkra fektettük hangsúlyt a tréningeken, amikből a gólokat is kaptuk – kezdte az értékelését Sergei Rebrov. – A második félidőben jobban tudtunk a saját játékunkra koncentrálni. Nyilván tudtuk, hogy a Barcelona ellen csoda lenne a pontszerzés. Tovább kell folytatnunk a munkát, és készülünk kell az utolsó csoportmérkőzésünkre.” – idézte a fradi.hu a Ferencváros edzőjét.

„Már az első 30 perc után sikerült változtatnunk. Többet próbáltuk birtokolni a labdát. A szünetben is arra kértem a játékosaimat, hogy próbáljuk a saját játékunkat játszani, és ez sikerült is. Igyekeztünk helyzeteket kialakítani, azonban ilyen erős ellenféllel szemben, mint amilyen a Barcelona, nagyon nehéz játszani. Ez a meccs is fontos tapasztalatokkal szolgált nekünk az utolsó, Dinamo Kijev elleni mérkőzés előtt.”

Megfenyegettek egy női labdarúgót, amiért nem tisztelgett Maradona előtt

„Nagy dolog az országnak, hogy a Fradi ennyi év után újra a Bajnokok Ligájában játszhat, és sajnálatos, hogy egy ilyen szép stadionban, nézők nélkül kell ezt tennie. Azt gondolom, egészen más eredmények is születhettek volna, ha minden találkozókat teltház előtt játszottuk volna.”