Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Bevetési védőruhában futottak a tűzoltók, hogy segíthessenek Zsombinak

Egy nagyon szép gesztus a tűzoltóktól, akik szintén mindent megtesznek azért, hogy segítenek tudjanak az SMA-beteg Zsombinak.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy nagyon szép gesztus a tűzoltóktól, akik szintén mindent megtesznek azért, hogy segítenek tudjanak az SMA-beteg Zsombinak.

Országszerte 162 tűzoltó csatlakozott a Magyar Tűzoltó Lépcsőfutó Közösség és az FCC Team Hungary szervezői kezdeményezéséhez, hogy segítsenek a kamrai sövényhiánnyal született 14 hónapos beteg kisfiúnak – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos közleményében. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A részvevő kollégák teljesítményükkel – 10 emelet, vagyis 200 lépcsőfok lefutása bevetési védőruhában – hozzájártak a napokban ahhoz, hogy összejöjjön a kisfiú terápiájához szükséges anyagi fedezet – teszik hozzá a közlemény részeként.

Veszprém megyéből negyven, míg Somogy és Heves megyékből további ötven versenyző teljesítette a nem mindennapi kihívást, de az ország szinte valamennyi pontján csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.