Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

Óriási: így énekel magyarul Gabriela Spanic

Tóth Orsi a kiesése ellenére rendszeresen ott van a táncosokkal a Dancing with the Starsban, és többek között Gabriela Spaniccal is remek a kapcsolata.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Tóth Orsi a kiesése ellenére rendszeresen ott van a táncosokkal a Dancing with the Starsban, és többek között Gabriela Spaniccal is remek a kapcsolata.

Sajnáljuk, hogy Tóth Orsinak és Emiliónak olyan hamar kellett távozniuk a műsorból. Remek duó voltak, és érdekes lett volna látni, hogy mikre lettek volna képesek. Az énekes fejlődése talán sokak számára okozhatott volna meglepetést. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Történtek azonban ennél sokkal nagyobb fordulatok is, például legutóbb, amikor Détár Enikőnek kellett elhagynia a színpadot. Gabriela Spanic és közte dőlt el, hogy ki lesz az, aki számára véget ér a verseny.

Senki nem akart hinni a szemeinek, hogy egy ilyen forgatókönyv valósul meg, és nem egy néző adott hangot a csalódottságának. Ez is csak egy újabb példa volt arra, hogy senki sincs biztonságban, és hiába valaki az egyik legjobb, bármikor kieshet.

Ördög Nóri elárulta, miért lett ismét rövid a haja

Orsi a kulisszák mögött fontos szerepet tölt be, nagyon szereti a műsort, és egyúttal a TV2 világsztárját is. Egy legendás magyar nótával énekeltette meg Gabyt, aki egész ügyesen vette az akadályokat.

„Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, akinek a szeme kék…” Ez a dalocska sokak számára ismerős lehet, amit most már Spanic is ismerhet. Kíváncsian várjuk a folytatást, mert a tét egyre csak nagyobb lesz a TOP-5-ben.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.