Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Ezeket írták Détár Enikőnek a hihetetlen kiesése után: „Dávid nem oda való”

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az ország egy része megdöbbenve ült a televíziók előtt, miután kiderült, hogy Détár Enikő számára véget ért a Dancing with the Stars.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az ország egy része megdöbbenve ült a televíziók előtt, miután kiderült, hogy Détár Enikő számára véget ért a Dancing with the Stars.

Szomorúak vagyunk, mert már évtizedek óta nagy tisztelettel vagyunk a művésznő felé, és nagy öröm volt számunkra, amikor kiderült, hogy ott lesz a Dancing with the Stars mezőnyében. A közel 60 éves Enikő sokszor „oktatott” a táncparktetten, de most mégis ő volt az, akinek mennie kellett. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Nem akartuk elhinni, hogy ilyen erős produkciók után ő volt az egyik, akinek ott kellett állnia a kiesőzónában. Mindezt tetézte az a tény, hogy a másik párt Gabriela Spanic és Andrea Mangra alkották.

A színésznő igazi profin nyilatkozott, senkit sem hibáztatott, addig a nézők nem rejtették véka alá a véleményüket, miközben a zsűriben helyet foglalt Ördög Nóri is kapott a szórásból, aki nem adott 10 pontot a színésznőnek.

Most, hogy eltelt pár óra a drámai kiesést követően, nézzük meg, hogy milyen üzenetek érkeztek a színésznő hivatalos Instagram oldalára, persze csak a teljesség igénye nélkül, mert rengeteg a komment.

Rácz Jenő nagyon egyértelművé tette a dolgokat Hujber Ferinek

„Az egyik legtökéletesebb és leginspirálóbb vetélytársak voltatok!!! Végtelenül sajnálom, hogy el kellett búcsúznunk…” – írta Pásztor Anna a poszt alá, aki még mindig versenyben van, és esélyes a győzelemre.

Gelencsér Timi csak síró fejeket és szíveket tett a hozzászólásában, de az Instagram oldalán a sztorijai között elmondta, hogy nagyon sajnálja Enikő kiesését. Jól látható, hogy a sztárokat is mélyen érintette Enikő távozása.

„Igazságtalan döntés, mint annyi minden az életben. A szappanopera-sztár nem eshetett ki. Nem azért szerződtették a nézettség emelésére.” – írta egy dühösebb kommentelő, de mások sem hagyták szó nélkül a történteket.

„A legigazságtalanabb eredmény született! A döntőben lett volna a helyetek. Minden egyes táncotok maga volt az élvezet.” – szólt a másik komment. „Nem hiszem el, a döntőben lett volna a helyetek. Csodálatosak voltatok.”

„Egyszerűen le vagyok döbbenve! Nem értem, hogy a műsor legjobb táncosa, hogy eshetett ki a versenyből. Ez nem igazságos! Fantasztikus volt, ahogy táncoltál. Te vagy a legjobb, ezt mindenki tudja. Számomra te vagy a győztes.”

Tóth Andi arra is válaszolt, hogy a csókot vagy együtt alvást szereti-e jobban

„Nekem eddig volt a műsor nézhető. A többi nem érdekelt, csak ti. Nagyon sajnálom, hogy így történt. Ti voltatok a legjobbak szerintem.” – hangzott egy másik nagyon szomorú kommentelő tollából a vélemény.

„Az első adástól folyamatosan a legjobb háromban volt. Értem én, hogy show, meg minden, de mostanra a zsűri átadta a díjról való döntés jogát a közönségnek, és ők feltartják a kezüket, szomorú. Sajnálom, Rock Színház óta követem és a jövőben is fogom.”

„A legjobbak búcsúzni? Hol az igazság?” – tették fel a kérdést. „A legjobbak. A forgatókönyvet meg inkább hagyjuk…” – írta egy másik hozzászóló a poszt alatt, amit még számtalan követett. „Dávid nem oda való.”

„Ha nem a követő kislányok tábora lenne a mérvadó, egyértelműen a dobogón volna vége…” – írta az egyik követő, de voltak, akik elsírták magukat. „Erre nincsenek szavak.! Ugyanúgy, mint a zsűri, én is bőgtem. Nincs igazság. Miattatok néztem ezt a műsort, sajnálom, hogy kiestetek! Már nem tudom úgy nézni, mint eddig, annyira vártalak titeket estéről estére… Biztos voltam benne, hogy az első háromban benne lesztek. Felfoghatatlan. Miért nem? A legjobbak voltatok!”

„Dávid szuper táncos! Enikő te meg egy csoda , gyönyörű, amit hétről hétre hozott a színpadra, bámulatos volt. Kár, hogy nem az dönt, ki mennyire tud, hanem, hogy kinek van több követője! De nagyon gratulálok nektek. Nagyon megszerettelek.”

Dóri elárulta, hogy miért szeretett bele Rácz Jenőbe

„Fantasztikus nő vagy. Példát adtál az 50-es korosztálynak, hogy így is lehet kinézni. Nagyon sajnálom, hogy nem vagy a döntőben.” – írta egy másik kommentelő. „Előttetek lett volna még 1-2 pár, akiknek már rég nem a műsorban lenne a helye. Sajnálom.”

„A botlábú Győrfi gyereknek kellett volna kiesnie, nem nektek, a zsűri is igazságtalan volt.” – dühöesn a következő hozzászóló.

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.