Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Dráma és sokk a Dancing with the Starsban: hihetetlen

Amikor már azt hittük, hogy nem lehet nagyobb fordulat a Dancing with the Starsban, jött egy olyan nem várt esemény, mely egyenesen sokkoló volt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Amikor már azt hittük, hogy nem lehet nagyobb fordulat a Dancing with the Starsban, jött egy olyan nem várt esemény, mely egyenesen sokkoló volt.

Ezen a szombaton is nagyon erős produkciókat láthattunk a versenyzőktől, de egy párosnak mindenképpen mennie kellett. A kiesés olyan fordulatot hozott, amire senki sem számíthatott, és bennünket is sokkolt. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Détár Enikő esett ki, aki ráadásul Gabriela Spaniccal párbajozott. Két olyan duó, akik magasan az egyik legjobb produkciót nyújtották, főleg Enikő részéről. Valóban hihetetlen, de a nézők így döntöttek, talán ők sem gondolták, hogy sok szavazatot kellene küldeniük a magas pontszámot kapott sztárokra

Most pedig már bánhatják, mert Enikő egészen különleges volt a verseny ideje alatt, végig csodálatos teljesítményt nyújtott a profi partnerével. Ez maga a sokk, és ismét kiderült, hogy Dancing with the Starsban bármi megtörténhet.

Nagyon sokat veszít a show a művésznő távozásával, aki láthatóan szintén meglepett volt a helyzet miatt. Egy petákot sem tettünk volna arra, hogy egyáltalán ott lesz a kiesőzónában, nemhogy ő lesz az, aki számára véget ér a verseny.

Hódi Pamela rendkívül közel volt az újabb drámához, de megúszta

Ennek értelmében Tóth Dávid és Győrfi Dániel is folytathatja a versenyt. Enikő minden tiszteletet megérdemel, és mélységesen sajnáljuk, hogy nem folytathatja, mert a képességei alapján minden esélye meg lehetett volna arra, hogy megnyerje a viadalt.