Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

A Chelsea női futballistájának brutálisan nagy gólja az Arsenal ellen

A Chelsea színeiben mindig nagy öröm lehet gólt szerezni a városi rivális Arsenal ellen, különösen, ha valaki ekkora találatot akaszt a hálóba.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Chelsea színeiben mindig nagy öröm lehet gólt szerezni a városi rivális Arsenal ellen, különösen, ha valaki ekkora találatot akaszt a hálóba.

Sophie Ingle a tapasztaltabb játékosok közül való, aki 29 esztendős, de még mindig remek formában van. 2007 óta játszik a profi futballban, ahol védőként és középpályásként is megállja a helyét, bár a technikája miatt a lövéseknél is lehet rá számítani. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Nos, az a gólja, amit az Arsenal ellen lőtt a Chelsea színeiben, az egyszerűen több mint parádés. Brutálisan jól találta el a labdát, teljesen tudatos módon, esélyt sem adván ezzel a kapuban álló társának.

2015 és 2018 között a Liverpool játékosa volt, így kissé pikáns is az átigazolása a londoni klubhoz, de azóta ezt már mindenki feldolgozhatta. Igaz, korábban (2012-2013) egyszer már volt a jelenlegi csapatánál, ugyanakkor nem volt gólja.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.