Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Luxusszállodát építtet Cristiano Ronaldo (képekkel)

Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdása „visszatér” korábbi lakhelyére, Manchesterbe, azonban most nem sportügyi, hanem üzleti okokból, ugyanis megkapta az engedélyt, hogy egy luxusszállodát építsen fel a városban

Style

Nagy Noel

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdása „visszatér” korábbi lakhelyére, Manchesterbe, azonban most nem sportügyi, hanem üzleti okokból, ugyanis megkapta az engedélyt, hogy egy luxusszállodát építsen fel a városban – írja a The Sun.

A brit bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint ugyanis a portugál klasszis megkapta az engedélyt a városvezetéstől, hogy egy 11 emeletes luxusszállodát építtessen fel, mely Manchester város egyik népszerű részén, az „Északi Negyedben” lesz majd igénybe vehető. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A tervek szerint 2023-ban nyitná meg a társadalom vagyonosabb rétegeinek szánt szálloda a kapuit, 150 szobával, egy földszinti, bárral felszerelt társalgóval, és egy mindenki számára nyitva álló nyitott terasszal. A Ronaldo-féle hotel állítólag a négy csillagos besorolásra utazik.

A tervek kivitelezője a Feliden Clegg Bradley Studiso lesz, és elmondták, hogy törekednek majd a tervezés során, hogy a környék varázsával összhangban hozzák létre a szállodát. Ronaldo egyébként nem csak Manchesterbe, hanem többek között New Yorkba, Madridba, Párizsba és Marrakechbe is szeretne hotelt építeni.

A helyzet érdekessége, hogy a manchesteri szállodák piacán így két korábbi csapattársával kell „összecsapnia”, ugyanis Gary Neville és Ryan Giggs közösen már üzemeltetnek egy hotelt az angol nagyvárosban, nem is messze az Old Traffordtól.