Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Brutális céges verdája van az F1-es versenyzőnek

Egy újabb ok arra, hogy jó dolog a Forma-1-ben versenyezni, amit csak nagyon kevesen tehetnek meg, de George Russell közöttük lehet.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb ok arra, hogy jó dolog a Forma-1-ben versenyezni, amit csak nagyon kevesen tehetnek meg, de George Russell közöttük lehet.

Az F1 egy totálisan más világ, még akkor is, ha jelenleg távolról sem mondható annak a királykategóriának, mint amit évtizedekkel ezelőtt megszerettünk. Egyszerűen túlságosan is egyhangúvá vált. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A Mercedes és Lewis Hamilton évek óta verhetetlenek. Most már ott tartunk, hogy a brit rekorder hétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Ezzel abszolválta Michael Schumacher megdönthetetlennek hitt rekordját.

Egyelőre csak beállította, de jövőre akár meg is döntheti, amire minden esélye meglesz. A Mercedes még mindig messze a legjobb technikát nyújtja, addig a másik autóban Valtteri Bottas minimális nyomást sem jelent Hamiltonra.

Ezért nem cserélt mezt senkivel Cristiano Ronaldo

Sokan Russellt, a Mercedes fiatal juniorját ültetnék a finn helyére, aki az utóbbi időben minden eddiginél több kritikát kapott. Igaz, a fiatal britnek is voltak gyengébb futamai, de nagyobb lehet benne a potenciál.

Russell türelmes, vár a nagy tehetőségre, és közben imádja az életét, aminek része a képen látható céges verdája is, mely az AMG valaha gyártott egyik legerősebb modellje. Maga a stílus, és mondhatni hozzá is öltözött az F1-es pilóta.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.