Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Győrfi Pál hivatalosan is reagált Zacher Gábor üzenetére a koronavírussal kapcsolatban

Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője nem hagyta szó nélkül Zacher Gábor reggeli nyilatkozatát, melyben azt mondta, hogy az emberek felejtsék el az idei karácsonyt.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője nem hagyta szó nélkül Zacher Gábor reggeli nyilatkozatát, melyben azt mondta, hogy az emberek felejtsék el az idei karácsonyt.

Mint arról a liner.hu is beszámolt, Zacher Gábor az RTL Klub Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol fontos kérdésekre adott választ. Az interjút rögtön azzal kezdte, hogy jobb, ha az emberek elfelejtik az idei karácsonyt. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Rengeteg ember számára kiemelten fontos ez az ünnep, koronavírus ide vagy oda, de nyilvánvalóan az emberi élet mindennél drágább. Sokat nem kellett várnunk egy szintén ismert név reakciójára. Személyesen az országos mentőszolgálat szóvivője reagált kollégája szavaira a hivatalos Facebook oldalán keresztül.

„NE felejtsük el a Karácsonyt! Az általam szeretve tisztelt Zacher főorvos úr mai sajtónyilatkozatára reagálok, aki orvosi, szakmai szempontból nagyon helyesen félti az embereket a járvány erősödésétől, a fertőződéstől.”

„Az óvatosság, a szigorú korlátozások teljesen helyénvalók, nekem valójában a média által a cikkhez adott „felejtsük el ezt az idei karácsonyt” címmel és annak kissé félreérthető üzenetével van bajom. Szerintem talán sohasem volt ekkora értéke és tartalma az előttünk álló Ünnepnek. Az összetartozás, a szeretet és az önzetlenség megtapasztalásának, átélésének.”

Nincs ok az aggodalomra, Magyarországon még mindig nem tört ki az influenzajárvány

„Ne felejtsük el, hanem készüljünk rá már most és tiszta szívvel. Idén tényleg ne a bevásárlás, a boltokban vett sok drága ajándék legyen a cél, hanem a lelki örömszerzés. Tervezzük meg, hogy esetleg ha kell, fizikai kontaktus nélkül hogyan lehetünk együtt azokkal, akiket szeretünk.”

NE felejtsük el a Karácsonyt! Az általam szeretve tisztelt Zacher főorvos úr mai sajtónyilatkozatára reagálok, aki…

Közzétette: Győrfi Pál – 2020. november 25., szerda

„Biztosan nem könnyű, de ha addig nem csökken jelentősen a kockázat el kell fogadni, hogy ebben a veszélyes időszakban a puszi és az ölelés helyett egymás érdekében telefonon, videón, vagy levélben mondjuk el egymásnak azokat a szavakat, amiknek jelentését jó esetben egész évben érezhetjük, törődve a másikkal családban és családon kívül egyaránt. Nekem a Karácsony a legfontosabb ünnep. Még egy címmel sem hagyom bántani.”