Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

60 napra zárták be a budapesti sörözőt, amiért megszegte a koronavírus elleni szabályokat

Az operatív törzs szerdai sajtóeseményén kiderült, hogy egy fővárosi sörözőt is be kellett záratniuk a rendőrségnek, ráadásul 60 napra a szabályszegés miatt.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az operatív törzs szerdai sajtóeseményén kiderült, hogy egy fővárosi sörözőt is be kellett záratniuk a rendőrségnek, ráadásul 60 napra a szabályszegés miatt.

A magyar rendőrség folytatta a hatósági ellenőrzéseket, hogy feltérképezzék, kik azok, akik nem tartják be a szabályokat. A jogszabály egyértelműsége, valamint a komoly járvány helyzet ellenére még mindig napi szinten vannak szabálysértések. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Ezek nem egy esetben bezárásokhoz vezetnek, és ez az elmúlt 24 órában sem volt másképp. Budapest X. kerületében egy vendéglátóhely ellenőrzése közben lettek figyelmesek a rendőrök bizonyos szabálytalanságokra.

A rendőrök a vizsgálat során azt tapasztalták, hogy a söröző a vendégek számára nyitva van, ahol egy vendég tartózkodott. Az üzlet alkalmazottja és a vendég sem viselt maszkot. A szabálysértőkkel szemben emiatt helyszíni bírságot szabtak ki.

Csökkenhet jövő héttől a gázolaj piaci ára

Emellett a közigazgatási hatósági intézkedés részeként az üzlet 60 napos bezárása mellett döntöttek. Ez már egy komolyabb szankció volt a rendőrség részéről, mely a folytatásban is rendszeresen ellenőrizni fogja ezeket a helyeket.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.