Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,804 $

Ebben a magyar városban a legnagyobb az igény az influenza elleni oltásokra

Ebben a magyar városban a legnagyobb az igény az influenza elleni oltásokra

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján kitért az influenza elleni oltásokra is, valamint magára a kapacitásra.

Ahogyan Müller Cecília is fogalmazott, nagyon sok olyan hír kering a sajtóban, miszerint elfogyott a védőoltás. Folyamatosan követi a Nemzeti Népegészségügyi Központ a területről beérkező a jelentések segítségével, hogy hogyan állnak ezek az adatok. Soron kívül Elő a szelvényeket, kihúzták a Hatoslottó e heti nyerőszámait

Eddig 74%-át oltották el a felnőtt oltásoknak. Ez arra a mennyiségre vonatkozik, amit az első alkalommal szállítottak ki a területre. Azóta egy alkalommal újabb kiszállítás történt, a pénteki a napon a fővárosba különösen is, mivel azt tapasztalják, hogy Budapesten a legnagyobb a kereslet.

Orbán Viktor fontos bejelentést tett az idős emberek érdekébenFontos 

További 13 megye is igényelt még oltóanyagot, részükre is juttattak, illetve a hét első felében fogják elszállítani hozzájuk az új készletet. Tehát az oltóanyagok pótlása, beszerzése és kiszállítása az ígéreteknek megfelelően folyamatos.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Haaland gólja döntött, a Manchester City 1 pontra van az éllovas Arsenaltól

A Manchester City úgy van 1 pontra a listavezető Arsenaltól, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, de az elmaradt mérkőzését hoznia kell.

Már csak 6 pontra van az Újpest az NB1-es kiesőhelytől

Az Újpest nem nyugodhat meg, köszönhetően a rendkívül rossz sorozatának, és annak, hogy a Kisvárda egy ideig nem talált legyőzőre.